Instagram recovery cursus

Start date: 2 mei

Duration: 30 dagen

Prijs: €29,95

INSTAGRAM RECOVERY CURSUS

Door deel te nemen aan onze Instagram cursussen, verkrijg je de kennis en de kracht om jouw eetstoornis volledig los te laten!

 

Met behulp van deze cursussen, gaan wij jou helpen om volledig te herstellen van je eetstoornis. We bieden je, tussen de 6 en 9 dagen lang (afhankelijk van de duur van de cursus), elke dag nieuwe praktische handvaten om tegen je eetstoornis in te kunnen gaan. De informatie en opdrachten die we d.m.v. dagelijkse video’s en posts met jullie delen, hebben ervoor gezorgd het ons lukten om volledig te herstellen. Hierdoor ervaren wij nu de mentale rust en vrijheid waar we altijd naar verlangden.

Wij hebben zelf jarenlang met een eetstoornis gekampt en weten daardoor waar je nu doorheen gaat. We weten hoe het voelt om elke dag strijd te moeten leveren, maar we weten ook hoe het voelt om te verlangen naar vrijheid. De tools die wij je in deze cursussen bieden, hebben ons geholpen in het bereiken van volledig herstel. Laat ons je helpen om dat ook te kunnen bereiken.

IMG_8347.jpeg

In deze cursus leer je:

Met behulp van deze Instagram cursus leer je:

  • Om je innerlijke motivatie te vinden om echt te herstellen.

  • Hoe je brein en jouw lichaam werken en wat dat betekent voor je herstel.

  • Om echt zelf actie te ondernemen.

  • Hoe je omgaat met de spanning die bij herstel komt kijken.

IMG_8328.jpeg

Hoi, ik ben Danielle van Kalmthout. (1990) Ook wel bekend als Daan voor intimie en cliënten en ik ga door het leven als Danie van Kay op Instagram.⁣

Even wat korte feitjes op een rij: ik ben woonachtig in Amsterdam, samen met mijn tandloze chihuahuaatje van 14 jaar, ik ben zelf ervaringsdeskundige (ik heb 10 jaar anorexia gehad) en heb ik een chronische vorm van de ziekte van Lyme. ⁣Het hebben van een chronische ziekte icm met een eetstoornis heeft ervoor gezorgd dat ik mijzelf ben gaan specialiseren in comorbiditeit. Omdat hier helaas te weinig informatie over is en was tijdens mijn eigen herstel. Daarbij ben ik gecertificeerd Eating Disorder Recovery Coach (EDIT), IIN health coach en gecertificeerd body positive facilitator. 

4 jaar geleden ben ik mijn bedrijf in eetstoornis herstel coaching gestart. Allemaal online, wat me natuurlijk een vreselijke voorloper maakt op het gebied van corona mogelijkheden. ;) 

Facetune_19-01-2021-13-59-36_edited.jpg
78aa1507-a177-4931-8877-52802fc12173(1).JPG

Hoi, mijn naam is Shenna Lavrijsen (1996) en ik werk als eetstoornis herstelcoach.

 

In 2018 heb ik mijn bachelor Psychologie aan de universiteit van Tilburg behaald en daarnaast heb ik bijna zeven jaar lang geworsteld met een restrictieve eetstoornis (anorexia en boulimia). In deze periode heb ik meerdere vormen van behandeling gehad, maar geen enkele daarvan bevatte naar mijn mening de juiste tools om echt volledig te kunnen herstellen. Het heeft me laten inzien wat wel en niet helpend is, waardoor ik nu een aanpak/visie heb gecreëerd die naar mijn idee wél tot volledig herstel leidt.

 

Samen met Daniëlle hoop ik jullie te mogen ondersteunen in dit proces, want geloof me: life is too short to spend it at war with yourself.

Van quasi naar volledig herstel deel 2

Wil jij op een laagdrempelige manier toch intensief aan je herstel werken met behulp van maar liefst twee herstelcoaches? We ontvangen je met open armen en vooral heel erg veel liefde. Je kunt tot en met 1 mei je ticket kopen. Na deze datum sluit de ticketverkoop. Op 2 mei start de cursus en als je een ticket gekocht hebt, dan heb je daarmee tot een maand na de start van de cursus toegang tot het account. (dus in totaal 30 dagen). De vorige herstel cursus hebben we langer laten doorlopen, dus wie weet dat we dat dit keer weer doen. 

Hoe ziet dit er inhoudelijk uit?

Bij iedere Instagram cursus die we lanceren staat een bepaald thema centraal, zoals de shift maken van quasi naar full recovery of hoe je omgaat met aankomen. Tussen de 6 of 9 dagen lang (afhankelijk van de cursus), wordt er elke dag een video en een post door ons geplaatst over een onderwerp dat te maken heeft met het thema. Bij het thema van ‘quasi recovery naar full recovery’, bespreken we bijvoorbeeld onderwerpen als bewustwording & triggers, de dieetcultuur, extreme (mentale en fysieke) honger en nog veel meer. Het is dit keer een 8 daagse cursus. Elke dag een post, een IGTV video een soms een opdracht voor 8 dagen lang.

Hoe ziet dit er praktisch uit?

Als je deel wilt nemen aan deze cursus, mag je op de knop ‘koop je ticket’ hierboven klikken. Je ontvangt een geautomatiseerde bevestigsmail van je aankoop. De volgende stap is een volgverzoek indienen op het instagram account ‘vaarwel eetstoornis’. Wij ontvangen via jouw betaling/aanmelding jouw Instagram naam en zullen jouw volgverzoek accepteren zodat je toegang krijgt tot het account. Op dit account plaatsen wij vanaf de startdatum van de eerstvolgende cursus elke dag een nieuwe video en een post (de start- en einddatum van de eerstvolgende cursus kun je hieronder zien). Je houdt vervolgens tot een week na het einde van de cursus toegang tot dit account, zodat je het in je eigen tijd allemaal nog een keer terug kunt lezen en kijken.

En als ik iets niet snap als ik al een kaartje gekocht heb?

Op het account ‘vaarweleetstoornis’ zullen we een highlight toevoegen met ‘how to’. Hier zullen we alle praktische vragen die we krijgen, bespreken en uitleggen zodat dat voor iedereen zichtbaar is. Verder kun je ons op dit account altijd een privé bericht sturen als je iets niet begrijpt. Het is wel belangrijk te vermelden dat we geen privé herstel gerelateerde vragen gaan beantwoorden. Het is natuurlijk wel mogelijk om in de reactie sectie bij een video of een post elkaar vragen te stellen en/of te motiveren!

Ik wil graag annuleren

Wat nou als ik spijt heb van mijn aankoop en dit wil annuleren? Annuleren en restitutie van het bedrag kan alleen binnen de officiële 14 dagen waarin je recht hebt op herroeping, mits je account nog geen toegang heeft gehad tot het account ‘vaarweleetstoornis’. We verlenen één dag voor de start van de cursus toegang tot het Instagram account. Op het moment dat je toegang krijgt tot het Instagram account ‘vaarweleetstoornis’, beschik je over direct leverbare content en vervalt je herroepingsrecht.

Instagram recovery cursus

Start date: 2 mei

Duration: 30 dagen

Prijs: €29,95

Vragen over de Instagram cursus?

Stuur dan een email naar daniellevankay@hotmail.com of neem contact met mij op via het contact formulier